Inspiratiesessie

De mogelijkheden om ruimtes van het AFAS Stadion te huren op niet-wedstrijddagen zijn flink uitgebreid. Zo is het onder meer mogelijk om een inspiratiesessie te houden in de kleedkamer of een bedrijfsborrel te houden in het Hugo Hovenkamp Spelershome.

BODY_Inspiratiesesssie_vandenBrom

Daarnaast is het mogelijk om een sessie te combineren met een sportieve activiteit op het trainingsveld naast het stadion of in de gym van de AZ-spelers.

Bedrijfspresentatie- of borrel in het spelershome
Op zoek naar een uitzonderlijke locatie voor uw bedrijfsborrel? Boek dan het AZ-spelershome van het AFAS Stadion. Deze locatie is op wedstrijddagen alleen voorbehouden aan de spelers. Maak van uw bedrijfsevenement op niet-wedstrijddagen een geweldig feest in een warme voetbalambiance.

Inspiratiesessies in de kleedkamer
Weet u uw relaties en werknemers net zo te motiveren als trainer John van den Brom dat dagelijks met zijn spelers doet? Wij bieden u in ieder geval een zeer inspirerende omgeving om een dergelijke inspiratiesessie aan te gaan. Zo kunt u in een topsportomgeving het beste uit uzelf én uw gasten halen.

Sportieve activiteiten op het trainingsveld
Wilt u zich voor even wanen als een échte AZ-speler? Combineer dan uw bedrijfsevenement met een sportieve activiteit op het trainingsveld of in het krachthonk. Onze AZ-trainers staan klaar om op elk gewenst niveau een clinic te verzorgen. Een unieke gelegenheid om even uit de comfort zone te stappen en uw relatie naar een hoger plan te tillen.

BODY_Inspiratiesessie_clinic